Amigurumi flygplan

Amigurumi flygplan

Detta gulliga lilla amigurumi flygplan är i bilden i en baby mobil men vi tänker även att det är en perfekt leksak. Varför inte virka och ge bort i present som dopgåva eller födelsedagspresent? Färger väljer du själv vilka du vill använda dig av.

I länken nedan hittar du ett gratis mönster till detta amigurumi flygplan. Mönstret är på engelska men det tror vi inte ska vara några problem. Lycka till!

Älskar du precis som oss amigurumi och att virka? Då hittar du fler roliga figurer här »
Har du egna mönster på amigurumi som du skapat får du jättegärna tipsa oss om det!

Gratis beskrivning

Tyvärr är gratismönstret inte kvar längre, men vi har hittat ett som ser likadant ut! Dock kostar det, men det kan det väl vara värt?

Köp mönster

Du behöver
» Mönster
» Garn
» Virknål

Inspiration tagen från
Ingenious by me

Follow

4 thoughts on “Amigurumi flygplan

 1. Hej jag kommer inte åt beskrivningen på flygplanen? Kan ni maila det till mig? Är de svår att göra för en som knappt virkat i hela sitt liv?

  Mvh/ Jenny Jonsson

  1. Hej! Tyvärr verkar mönstret blivit borttaget :/ Vi har däremot hittat ett mönster som ser likadant ut. Inlägget är uppdaterat och klicka på Köp mönster för att komma rätt 🙂

   Då vi inte ser mönstret kan vi inte se hur det ser ut. Men det mesta kan man få ordning på som nybörjare. Kan tipsa om att googla lite om du fastnar eller inte hänger med i termerna.

   Lycka till!

 2. Hej! Vet du vilket garn och vilken storlek på virknål det ska vara. Har nämligen hittat en beskrivning på Engelska men det står inget om material.

  Mvh
  Petra

  1. Hej Petra! Vad konstigt, oftast brukar det skrivas med i beskrivningen om vilket garn och vilka nålar man behöver. Jag tror du kan ta virknål 3 eller 4 med ett garn som passar den storleken (exempelvis Svarta Fårets garn Tilda). När det handlar om att virka liknande figurer handlar det mest om vilken storlek man vill ha. Ju större virknål, desto större blir flygplanet. Lycka till! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *