Stickade barnvantar med drakvingar

Stickade barnvantar med drakvingar

Det här är ett sponsrat inlägg om stickade barnvantar med drakvingar.

Jag som driver Eget har alltid varit kreativ och gillar känslan i att skapa något själv. Det resulterade i Eget, som nu är inne på femte året! Inne i min butik (www.egetdesign.se) kan du hitta egengjorda produkter som är designade och tillverkade av mig.

Köp barnvantar med drakvingar

De drakinspirerade barnvantarna finns att beställa i olika färger – de finns också i vuxenstorlekar!

Alla är inte likadana och därför kan du välja modell, storlek och färg efter vad du själv gillar. Har du hittat något i sortimentet som du skulle vilja göra en justering på, kan jag lösa det! En del av mina produkter har faktiskt börjat med en kunds idé – så det mesta är möjligt!

Se hela sortimentet hos Eget

Vill du också skriva ett sponsrat inlägg hos oss?
Kontakta oss!

 

Follow

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *